https://www.high-endrolex.com/10 ВИКЛАДАЧ НУЦЗУ – СЕРЕД ПРИЗЕРІВ КОНКУРСУ «КРАЩИЙ ПІДРУЧНИК – 2012» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.09.2013
НУЦЗУ

ВИКЛАДАЧ НУЦЗУ – СЕРЕД ПРИЗЕРІВ КОНКУРСУ «КРАЩИЙ ПІДРУЧНИК – 2012»

ВИКЛАДАЧ НУЦЗУ – СЕРЕД ПРИЗЕРІВ КОНКУРСУ «КРАЩИЙ ПІДРУЧНИК – 2012»

15 травня 2013 року у Національному технічному університеті «ХПІ» відбувся традиційний конкурс підручників та навчальних посібників з грифом МОН, які були випущені у 2012 році. На конкурсі було представлено 23 видання. Конкурсна комісія у складі 16 викладачів на чолі з ректором НТУ «ХПІ» проф. Товажнянським Л.Л. підбила підсумки конкурсу.
Підручник «Екологічна безпека військ», який було видано колективом авторів кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України на чолі з доцентом кафедри Артем’євим С.Р., посів почесне ІІ місце. Представник університету доцент Артем’єв С.Р. був заохочений наказом ректора НТУ «ХПІ» грошовою премією.

Колектив кафедри  щиро ВІТАЄ доцента Артем’єва С.Р. із високими показниками і достойною презентацією нашого університету!!!!

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10