https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ працює комісія МОНмолодьспорту України щодо збільшення ліцензованого обсягу підготовки іноземних студентів за акредитованими напрямами та спеціальностями | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.02.2013
НУЦЗУ

В НУЦЗУ працює комісія МОНмолодьспорту України щодо збільшення ліцензованого обсягу підготовки іноземних студентів за акредитованими напрямами та спеціальностями

20-22 лютого в Національному університеті цивільного захисту України працює комісія Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України щодо збільшення ліцензованого обсягу підготовки іноземних студентів за акредитованими напрямами та спеціальностями.
До складу комісії увійшли: доктор фізико-математичних наук, професор Кузнецов Віталій Миколайович, декан факультету гуманітарної освіти та роботи з іноземними студентами Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту; кандидат фізико-математичних наук, доцент Прилипко Олександр Іванович, завідувач підготовчого відділення Житомирського державного технологічного університету.
Комісія зустрілася з ректором, проректорами, керівниками факультетів, науково-педагогічними працівниками та іноземними студентами університету. Експерти оглянули навчально-матеріальну базу НУЦЗУ, науково-дослідницькі лабораторії тощо. Комісія уважно вивчила документи за всіма напрямами діяльності, які були надані для підтвердження збільшення ліцензованого обсягу підготовки іноземних студентів за акредитованими напрямами та спеціальностями.
Як зазначив начальник навчально-методичного відділу полковник служби цз Андрій Морозов, бажання НУЦЗУ збільшити ліцензований обсяг ґрунтується на вагомій і кропіткій роботі колективу університету в аспекті міжнародного співробітництва з питань підготовки фахівців для інших держав.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Ігоря Котова

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10