https://www.high-endrolex.com/10 На базі Національного університету цивільного захисту України у 2013 році пройдуть два наукових міжнародних форуми | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.01.2013
НУЦЗУ

На базі Національного університету цивільного захисту України у 2013 році пройдуть два наукових міжнародних форуми

3-4 квітня на базі Національного університету цивільного захисту України відбудеться Міжнародна науково-практична конференція курсантів та студентів «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту». Підставою проведення заходу є лист Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України № 1/9-44 від 24.01.2013 року та затверджений план проведення міжнародних, всеукраїнських науково-практичних конференцій та семінарів молодих учених і студентів у 2013 році. Міжнародний форум збере молодих науковців з Росії, Білорусі, Азербайджану, Казахстану, Польщі.
Восени, 28-29 листопада, Національний університет цивільного захисту України радо вітатиме фахівців у галузі екстремальної та кризової психології, які мають світовий досвід надання психологічної допомоги постраждалим від катастроф, з Росії, Білорусі, Азербайджану, Туркменістану, Казахстану, країн Балтії, Польщі, Болгарії, Німеччини, Голландії, Куби, Ізраїлю. Відповідно до листа Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22.01.13 № 1/9-38 та затвердженого плану проведення наукових конференцій та семінарів з проблем вищої освіти і науки
в системі Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України на 2013 рік на базі НУЦЗУ відбудеться ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Сучасний стан розвитку екстремальної та кризової психології».
Такі міжнародні заходи сприяють пропаганді досягнень науки, техніки та інноваційних технологій, активізують обмін досвідом між науковцями різних країн, стимулюють творче самовдосконалення студентської молоді, формують нову генерацію молодих науковців та практиків для різних галузей суспільного життя.
Тож, наукова діяльність університету розвивається, вирує і зміцнює свої позиції.
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
.



 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10