https://www.high-endrolex.com/10 Майбутні рятувальники працюють ще навчаючись. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.01.2013
ВПУ ЛДУ БЖД

Майбутні рятувальники працюють ще навчаючись.

      «Зробимо життя безпечнішим» саме під таким гаслом 25-го січня 2013-го року у дитячому будинку «Гніздечко» в місті Вінниця, що по Хмельницькому шосе, відбулась благодійна акція, організована співробітниками та курсантсько-студентським самоврядуванням навчального закладу.

           Вихованцям дитячого будинку було продемонстровано роботу аварійно- рятувального обладнання, а також дана можливість усім бажаючим відчути себе рятувальником, одягнувши бойовий одяг і спорядження пожежних та оглянути спеціальну техніку, що знаходиться на озброєнні навчальної пожежно-рятувальної частини училища.

        Провідний фахівець відділу по роботі з персоналом М. В. Голота та представники курсантсько-студентського самоврядування розповіли вихованцям про правила безпеки в побуті, на водних об’єктах вкритих кригою, про норми поведінки в громадських місцях та вручили подарунки і солодкі гостинці.

        З метою розвитку у вихованців почуття взаємодопомоги та товариських відносин, психологом училища Прокопчук А. А. в ігровій формі було проведено тренінг «Подорож на човні дружби».

        Яскравим завершенням зустрічі став святковий концерт, підготовлений учасниками гуртків художньої самодіяльності, який приніс гарний настрій, посмішки та позитивні емоції всім присутнім.

            Загалом, захід пройшов у дружній, теплі атмосфері. У кожного із учасників, в дитячих оченятах загорівся вогник із бажанням присвятити себе героїчній роботі.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10