https://www.high-endrolex.com/10 Професійно-технічна підготовка спеціалістів робітничих рятувальних професій триває за планом Державної служби України з надзвичайних ситуацій | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.01.2013
НУЦЗУ

Професійно-технічна підготовка спеціалістів робітничих рятувальних професій триває за планом Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Відповідно до програм підготовки фахівців для підрозділів оперативно-рятувальної служби цивільного захисту державної служби в Національному університеті цивільного захисту України триває навчання курсантів у практичних підрозділах. Так, першокурсники факультету цивільного захисту університету з 15 квітня до 26 липня поточного року проходитимуть навчальну практику у Навчальному центрі оперативно-рятувальних сил цивільного захисту у с. Ватутіне Харківської області за робітничими професіями «Сапер(розмінування)» та «Дозиметрист».
Вихованці старших курсів навчального закладу, які навчаються за освітньо-професійною програмою фахівця за напрямом «Цивільний захист» (піротехнічні роботи) та за спеціальністю «Цивільний захист» зі спеціалізації «Інженерне забезпечення саперних, піротехнічних та вибухових робіт», стажуватимуться у підрозділах оперативно-рятувальних сил цивільного захисту в областях.
Як зазначив тво начальника кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки навчального закладу підполковник служби цз Ігор Толкунов, четвертокурсники набуватимуть практичних навичок з 22 квітня до 15 травня, а п’ятикурсники – з 8 квітня до 8 травня поточного року.
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10