https://www.high-endrolex.com/10 Представник НУЦЗУ став учасником міжнародної конференції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.01.2013
НУЦЗУ

Представник НУЦЗУ став учасником міжнародної конференції

Днями на базі Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля у місті Рубіжне на Луганщині відбулася V Міжнародна науково-практична конференція «Религия, религиозность, философия и гуманитаристика в современном информационном пространстве: национальный и интернациональный аспекты». Викладач кафедри соціальних і гуманітарних дисциплін Національного університету цивільного захисту України Оксана Полякова стала активною учасницею міжнародного заходу.
У роботі конференції взяли участь науковці з різних регіонів України, Росії, Азербайджану, Польщі та Сербії. За результатами роботи міжнародного наукового форуму було видано збірник тез доповідей, до якого увійшла й стаття Оксани Полякової під назвою «Сакральное: трансцендентное и имманентное». Участь у цій конференції стала можливістю апробації тематики дисертаційного дослідження Оксани Полякової у філософському науковому співтоваристві.

 


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Оксани Полякової

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10