https://www.high-endrolex.com/10 Привітання з Днем працівників освіти | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.10.2021
ІДУ НД ЦЗ

Привітання з Днем працівників освіти

Шановні колеги!


Сердечно вітаю вас з професійним святом –Днем працівників освіти.
Освітня спільнота є безумовним і надійним фундаментом якісного інтелектуального розвитку держави. Бути педагогом та водночас  наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям та людяністю.
У день свята щиро дякую професорсько-викладацькому колективу Інституту за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість.
Наш Інститут однозначно має усі підстави пишатися своїми досягненнями у сфері освіти. Адже наукові здобутки викладачів, якісна підготовка магістрантів та аспірантів, представлення досвіду на міжнародних та всеукраїнських конференціях  свідчать про насправді вагомий наш внесок у освітню скарбницю.
Зичу вам міцного здоров’я, Божого благословення, сімейного затишку, невичерпної творчої наснаги, нових педагогічних звершень та нехай усі нові починання супроводжуються успіхом і вдячністю.
 
З повагою
Виконуючий обов’язки начальника Інституту,
доктор наук з державного управління,
професор, Заслужений лікар України,
лауреат Державної премії України в
галузі науки і техніки                                                                                                                                                       Петро ВОЛЯНСЬКИЙ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10