https://www.high-endrolex.com/10 Короткостроковий тематичний семінар «ЕЛЕКТРОННЕ УРЯДУВАННЯ В ПУБЛІЧНОМУ УПРАВЛІННІ» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.09.2021
ІДУ НД ЦЗ

Короткостроковий тематичний семінар «ЕЛЕКТРОННЕ УРЯДУВАННЯ В ПУБЛІЧНОМУ УПРАВЛІННІ»

У період з 27 по 29 вересня  2021 року на базі Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту пройшло навчання у дистанційному форматі за програмою семінару "Електронне урядування в публічному управлінні".
Під час триденного заходу слухачі-представники апарату ДСНС України мали можливість ознайомитися із теоретичними й прикладними аспектами електронного урядування, проблемами інституційних змін в сучасній системі публічного управління, питаннями електронного декларування як інструмента забезпечення підзвітності публічної служби.
Окрім того, слухачі одержали корисну інформацію щодо організації надання електронних публічних послуг, реформування окремих галузей і сфер економіки в контексті імплементації електронного урядування, розвитку смарт-громад в епоху цифрових трансформацій.
Під час проведення занять з використанням технологій дистанційного навчання учасники заходу брали активну участь в обговоренні навчальних питань та практичному відпрацюванні окресленої проблематики.
Результати складеного підсумкового тесту підтвердили високий рівень професійної компетентності державних службовців апарату ДСНС.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10