https://www.high-endrolex.com/10 В Інституті проведено науковий семінар на тему: «Методологічні основи оцінювання спроможностей у сфері безпеки та оборони» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.09.2021
ІДУ НД ЦЗ

В Інституті проведено науковий семінар на тему: «Методологічні основи оцінювання спроможностей у сфері безпеки та оборони»

28 вересня з дотриманням карантинних обмежень в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту під головуванням заступника начальника Інституту з наукової роботи, кандидата наук з державного управління, доцента Віктора Михайлова проведено науковий семінар за темою: «Методологічні основи оцінювання спроможностей у сфері безпеки та оборони».
Учасниками семінару було обговорено наступні питання:
- нормативно-правові документи щодо оцінювання спроможностей у сфері оборони та можливість їх адаптування для використання секторі безпеки;
- планування на основі спроможностей у сфері оборони та обговорення підходів до такого планування у секторі безпеки;
- досвід організації оборонного огляду та його використання для організації огляду цивільного захисту: керівні документи, робочі документи, плани тощо.
 Для участі у семінарі було запрошено заступника начальника Центру воєнного-стратегічних досліджень Національного університету оборони ім. Івана Черняховського, Василя Биченкова.
Учасники наукового семінару засвідчили, що досвід Міністерства оборони України щодо спроможностей у секторі оборони корисний для застосування у виконанні науково-дослідної роботи за шифром «Спроможності ЦЗ».

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10