https://www.high-endrolex.com/10 Науковець НУЦЗУ — переможець Всеукраїнського конкурсу “Молодий вчений року” | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.10.2021
НУЦЗУ

Науковець НУЦЗУ — переможець Всеукраїнського конкурсу “Молодий вчений року”

29 вересня у конференц-залі Національного музею історії України у Другій світовій війні відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та лауреатів Всеукраїнського конкурсу “Молодий вчений року 2021”. Конкурс налічував 4 тематичні блоки, до яких увійшли 100 різних номінацій.
Головною метою заходу є визнання визначних досягнень молодих учених у різних галузях знань. До організаційного комітету надійшло понад 1300 конкурсних заявок, 100 з яких, за результатами відбору, є переможцями у різних номінаціях щодо розвитку і промоції науки та власної професійної наукової діяльності.
Так, у номінації “Воєнні науки, національна безпека, безпека державного кордону” переможцем став заступник начальника центру - начальник відділу організації науково-дослідної та патентної діяльності науково-дослідного центру Національного університету цивільного захисту України Євгеній Рибка.
Під час урочистостей у режимі відеоконференц-зв'язку вітав присутніх Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет. Зокрема, він зазначив, що здобутки молодих науковців рухають українську науку вперед та мотивують до наукового пошуку інших, тож завдяки своїй праці кожний із переможців заслужено увійшов до числа кращих молодих учених країни.
Цього ж дня Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України провела ІІ Всеукраїнський форум Рад молодих вчених, головною метою якого є комунікаційна підтримка та активізація співпраці між молодими вченими України, радами молодих вчених, громадськими організаціями та об’єднаннями науковців, органами державної влади та стейкхолдерами, а також обмін напрацюваннями у питаннях організації науково-технічної діяльності як на Всеукраїнському так і на регіональному рівнях, сприяння розвитку наукового потенціалу, популяризація наукової та науково-технічної діяльності молодих вчених тощо. Цьогоріч учасниками форуму стали понад 800 молодих вчених з різних куточків держави.

Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10