https://www.high-endrolex.com/10 Фахівці у сфері цивільного захисту Харківщини на базі Національного університету цивільного захисту обговорили нагальні питання | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.09.2021
НУЦЗУ

Фахівці у сфері цивільного захисту Харківщини на базі Національного університету цивільного захисту обговорили нагальні питання

28 вересня на базі Національного університету цивільного захисту України відбувся навчально-методичний семінар з питань цивільного захисту. Учасниками заходу стали керівники територіальних громад у сфері освіти, керівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти, керівники закладів середньої освіти обласного підпорядкування.
Фахівці університету ознайомили представників навчально-методичного семінару із вимогами щодо пожежної безпеки, організацією евакуації з приміщень під час надзвичайних ситуацій. На плацу університету для фахівців у сфері цивільного захисту працювали 6 навчальних локацій: з відпрацювання дій під час виявлення вибухонебезпечних предметів, небезпечних хімічних речовин, виникнення аварії на транспорті, надання домедичної допомоги та надання допомоги постраждалому після аварії, а також рятувальники продемонстрували первинні засоби пожежегасіння.
Як зазначив директор Департаменту цивільного захисту Харківської обласної державної адміністрації Іван Сокол, захід зібрав понад 100 фахівців у сфері цивільного захисту з Харківської області, де було підбито підсумки роботи за минулий період та визначено пріоритетні напрями діяльності на наступний рік. Директор Департаменту наголосив на злободенності дитячої безпеки, а у перспективі спільної роботи буде сформовано механізм, завдяки якому вдосконалюватиметься та підвищуватиметься рівень обізнаності у сфері безпеки дітей, а також дорослих, які відповідають за здоров'я і життя майбутнього покоління.
Навчально-методичний семінар відбувся з метою популяризації основ цивільного захисту населення і територій, заходів безпеки життєдіяльності та вивчення дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

 

 


Національний університет цивільного захисту України 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10