https://www.high-endrolex.com/10 Завершено підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.09.2021
ІДУ НД ЦЗ

Завершено підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту

24 вересня 2021 року в ІДУ НД ЦЗ відбувся випуск слухачів, які пройшли навчання за новою 120-годинною навчальною програмою «Цивільна безпека» підвищення кваліфікації педагогічних працівників навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту у галузі знань 26 «Цивільна безпека». Категорія слухачів – майстри виробничого навчання навчально-методичних центрів сфери цивільного захисту.
За результатами вхідного та вихідного тестування зроблено висновок, що слухачі успішно засвоїли практичні поради та отримали необхідні навички відповідно до навчальної програми курсу.
Під час круглого столу відбулося обговорення та обмін думками з організаційних та навчальних питань за участю начальника навчально-методичного відділу кандидата наук з державного управління, полковника служби цивільного захисту Сергія Павлова.
Випускники групи висловили слова щирої вдячності науково-педагогічному колективу кафедри інновацій, інформаційної діяльності в освіті та навчання за міжнародними проєктами за отримані знання.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10