https://www.high-endrolex.com/10 Черговий випуск слухачів системи авіаційного пошуку і рятування України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.10.2020
ІДУ НД ЦЗ

Черговий випуск слухачів системи авіаційного пошуку і рятування України

 

09 жовтня 2020 року в ІДУ НД ЦЗ відбувся черговий випуск слухачів за навчальною програмою підвищення кваліфікації фахівців, які залучаються до проведення авіаційного пошуку і рятування в Україні, ліквідації надзвичайних ситуацій із застосуванням авіації. Категорія слухачів – керівний та оперативний склад територіальних Головних управлінь (управлінь) ДСНС в областях та м. Києві.
Керівник навчальної групи – завідувач кафедри авіації та авіаційного пошуку і рятування кандидат технічних наук, старший науковий співробітник Володимир ХИЖНЯК.
По закінченню навчання у ході проведення круглого столу випускниками відмічено, що виконання завдань з авіаційного пошуку і рятування, пожежогасіння лісових (ландшафтних) масивів, які авіація ДСНС здійснює у тісній взаємодії з роботою підрозділів Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту, якісна ліквідація масштабних надзвичайних ситуацій та їх наслідків неможлива без організації тісної взаємодії авіації з наземними силами та засобами.
Така взаємодія досягається відповідною підготовкою сил і засобів, яка передбачає надійно організовану комунікацію між службами, органами управління і аварійно-рятувальними підрозділами, що і передбачено навчальними програмами.
Також випускниками висловлено подяку науково-педагогічному складу кафедри, зокрема старшим викладачам Анатолію ГУРНИКУ, капітану служби цивільного захисту Дмитру ЯДЧЕНКУ.
Посвідчення державного зразка випускникам вручили заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник служби цивільного захисту кандидат технічних наук, доцент Сергій ЄРЕМЕНКО та заступник начальника навчального відділу майор служби цивільного захисту Ольга БІЛЯЄВА.
Освітній процес в Інституті було організовано з дотриманням протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19), затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 № 50.










http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10