https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗ України відбулися виїзні заняття здобувачів вищої освіти кафедри спеціальної хімії та хімічної технології | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.10.2020
НУЦЗУ

В НУЦЗ України відбулися виїзні заняття здобувачів вищої освіти кафедри спеціальної хімії та хімічної технології

05 жовтня 2020 року здобувачі вищої освіти 4-го курсу кафедри  спеціальної хімії та хімічної технології під керівництвом доцента кафедри Марини Чиркіної  провели виїзне практичне заняття на території одного з потужних металургійних підприємств – АТ «Український  науково-дослідний інститут вогнетривів імені А.С. Бережного», який є єдиним в Україні інститутом з технології виробництва та служби вогнетривів для усіх галузей промисловості.
Під час проведення заняття здобувачі вищої освіти побачили технологію виготовлення вогнетривкої  продукції підприємства, відвідали технологічний та ремонтно-механічний цехи, побачили та ознайомились із принципом дії щокових та валкових дробарок, електромагнітних сепараторів, фільтрів, градирень. Також ознайомились із принципом роботи шарових та вібромлинів, гідравлічних та вакуумних пресів, електродугових печей та печей періодичних на газовому паливі.
Набуті практичні знання дозволять більш детально зрозуміти основні принципи компонування устаткування при проектуванні технологічних схем у хімічних виробництвах і вдосконалення технологічних процесів хімічної галузі для попередження виникнення аварійних ситуацій на хімічних підприємствах.
Виражаємо подяку за можливість та допомогу у проведенні виїзного заняття директорові АТ «Український науково-дослідний інститут вогнетривів імені А. С. Бережного» Валерію Мартиненку, а також начальнику технологічного цеху дослідного виробництва Олені Репкіній та сподіваємось на подальшу співпрацю!
Прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10