RSS

Новини навчальних закладів

08.10.2020
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбулися виїзні практичні заняття на території нафтобази №1

8 жовтня в Національному університеті цивільного захисту України відбулися практичні заняття на території нафтобази №1, розташованій в м. Харків на вул. Магнітогорській, 1. Заняття пройшли в рамках вивчення дисципліни «Пожежна безпека технологічних процесів». Учасниками заходу стали курсанти та студенти 4-го курсу, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Пожежна безпека». Практичні заняття провели викладачі кафедри пожежної і техногенної безпеки об’єктів та технологій.
Як зазначив полковник Олійник, основною метою заняття було закріплення теоретичного матеріалу на практиці та відпрацювання порядку проведення планового (позапланового) заходу державного нагляду (контролю) щодо дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки.
Курсанти ознайомились із особливостями технологічних процесів транспортування, прийму із залізничних цистерн, зберігання, відпуску через автомобільні зливо-наливні естакади світлих нафтопродуктів, провели аналіз пожежної небезпеки підприємства та виконали навчальну перевірку щодо додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки.


Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.