https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ розпочалось проведення низки практичних занять на стадіоні «Металіст» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.10.2020
НУЦЗУ

В НУЦЗУ розпочалось проведення низки практичних занять на стадіоні «Металіст»

 06 жовтня науково-педагогічні працівники кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки НУЦЗУ розпочали проведення низки практичних для першокурсників — майбутніх екологів, на стадіоні «Металіст».

Передувало заходу опитування першокурсників після начитування лекцій завідувачем кафедри Сергієм Артемʼєвим. У межах вивчення навчальної дисципліни «Вступ до фаху» майбутні екологи отримали велике задоволення і наснагу від побаченого та почутого. Будова конструкцій стадіону, система пожежної безпеки, порядок освітлення, побудова системи шумозахисту та віброзахисту, устрій газону – це неповний спектр питань, який розглядався на занятті. А після навчальної частини заняття була творча – екскурсія внутрішніми приміщеннями стадіону, у ВІП-скайпбокси (у т.ч. - президентський), конференц-зали (усі три), роздягальні, флеш-зона, сам купол стадіону, поле тощо. Навчання триватиме.

 

 

 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10