RSS

Новини навчальних закладів

28.10.2019
НУЦЗУ

Робота наукових гуртків Національного університету цивільного захисту України триває

Науково-дослідна робота наукових гуртків Університету є однією зі складових підготовки висококваліфікованих спеціалістів для Державної служби України з надзвичайних ситуацій, здатних творчо застосовувати у своїй практичній діяльності досягнення науки та передового досвіду. Зміст виконаних наукових досліджень визначається з урахуванням тематики науково-дослідних робіт кафедр університету.
24 жовтня 2019 року складом Ради молодих вчених університету відповідно до Положення «Про наукове товариство курсантів (студентів, слухачів), ад’юнктів (аспірантів), докторантів і молодих вчених Національного університету цивільного захисту України» затвердженого Наказом університету №133 від 28 вересня 2018 року було проведено контрольне перевірення роботи наукових гуртків на кафедрах:
 
Професор кафедри фізико-математичних дисциплін Валентина Кривцова проводить заняття в рамках наукового гуртка з курсантами 1-го курсу навчання на тему «Розв'язання задач динаміки в області пожежної безпеки».
 
 
Здобувачі вищої освіти Груздова В.О. та Байдужий В.В., що входять до наукового гуртка кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки, працюють з пробами ґрунту. Вони здійснюють підготовку до процедури квартування для отримання лабораторної проби.
 
 
У лабораторії під керівництвом викладача кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Олексія Ільїнського проведено заняття з визначення забруднювачів ґрунту. Члени гуртка опановували фізико-хімічні методи визначення вологості зразків ґрунту, наявності в них нафтопродуктів для подальших наукових пошуків.
 
 
Викладач кафедри пожежної і техногенної безпеки об'єктів та технологій факультету пожежної безпеки Сергій Гарбуз в рамках наукового товариства курсантів проводить ознайомлення з лабораторією.
 
На кафедрі інженерної та аварійно-рятувальної техніки під час наукового гуртка «Спеціальні аварійно-рятувальні машини» під керівництвом доцента кафедри Сергія Назаренка курсант 2-го курсу факультету цивільного захисту Євгенія Кравченко проводить підготовку зразків напірних пожежних рукавів для проведення подальшого дослідження їх на розрив.
 
Рада молодих вчених та ВОНДР НДЦ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.