RSS

Новини навчальних закладів

25.10.2019
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбулися захисти дисертаційних досліджень на здобуття наукових ступенів кандидата та доктора наук з державного управління

25 жовтня на базі навчально-науково-виробничого центру Національного університету цивільного захисту України відбулися захисти дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів кандидата та доктора наук з державного управління за спеціальністю 25.00.02 – механізми державного управління, у спеціалізованій вченій раді Д 64.707.03 Національного університету цивільного захисту України. 
Так, захистила своє дисертаційне дослідження Сіренко Романа Романівна з теми «Уніфікація механізмів державного регулювання фізкультурно-виховної діяльності у закладах вищої освіти України». Науковий консультант – завідувач кафедри публічного управління та адміністрування Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, доктор наук з державного управління, доцент Парубчак Іван Орестович.
Цього ж дня успішно захистила свою дисертаційну роботу Серьогіна-Берестовська Оксана Вікторівна з теми «Державне регулювання розвитку сільської соціальної інфраструктури». Науковий керівник – завідувач кафедри менеджменту і адміністрування Харківської державної академії культури Міністерства культури України, доктор наук з державного управління, професор, заслужений діяч науки і техніки України Дєгтяр Андрій Олегович.
Вітаємо дисертантів і бажаємо подальших успіхів на теренах науки!

 


Навчально-науково-виробничий центр

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.