https://www.high-endrolex.com/10 Університет провів благодійну акцію «Святий Миколай у кожному з нас» до Дня Святого Миколая | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.12.2018
ЛДУ БЖД

Університет провів благодійну акцію «Святий Миколай у кожному з нас» до Дня Святого Миколая

Уже кілька років поспіль Львівський державний університет безпеки життєдіяльності проводить доброчинну акцію «Святий Миколай у кожному з нас». Основна її мета – допомогти потребуючим дітям до Дня Святого Чудотворця Миколая відчути справжню радість свята і душевне тепло, а також популяризувати давні українські традиції.
Цьогоріч традиційно курсанти, студенти та працівники Університету долучилися до цієї акції та зібрали благодійні кошти, щоб закупити святкові подарунки  та привітати дітей-сиріт, які залишились без батьківської опіки. Головним ініціатором укотре виступила Рада курсантського та студентського самоврядування ЛДУ БЖД.

18 грудня університетські благодійники завітали в дитячий будинок «Вишенька» в селі Йосиповичі. Вони підготували для малечі святковий концерт, різноманітні ігри, вікторини й конкурси, а також подарували всім подарунки із солодощами, іграшками та канцтоварами. Зворушені турботою й опікою, діти запрошували наших волонтерів частіше приїжджати до них в гості для приємного спілкування та цікавих зустрічей. Загалом цього дня «помічники» Святого Миколая з Університету принесли радість у серця близько 100 дітей, які весь рік з нетерпінням чекають цього чудотворного свята та з надією вірять у дива, що зможуть змінити на краще їхнє майбутнє.

«Після такої зустрічі світлі посмішки на обличчях цих діток не зможуть нікого залишити байдужими. Я переконаний, що наша чуйність допоможе їм відчути радість свята, збереже їхню віру в доброту людських сердець», – зазначив старший лейтенант Назар Кіцул.
За словами голови Ради курсантського та студентського самоврядування ЛДУ БЖД Діани  Лах, із кожним роком усе більше курсантів, студентів та працівників долучається до благочинності, що заслуговує на щирі слова вдячності за добрі справи.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10