RSS

Новини навчальних закладів

29.11.2018
ЛДУ БЖД

ІІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Інформаційна безпека в сучасному суспільстві»

29 листопада у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності стартувала ІІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Інформаційна безпека в сучасному суспільстві», яка триватиме два дні. Конференція проводиться за підтримки Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Національного університету "Львівська політехніка", Краківської політехніки (Польща), Національного технічного університету "Київський політехнічний інститут", Технічно-гуманістичної Академії м. Бельсько-Бяла (Польща).

До програмного комітету конференції входять провідні фахівці та науковці в галузі інформаційної та кібернетичної безпеки з різних навчальних закладів України, а також з таких країн, як Польща, Нідерланди, Сполучені Штати Америки, Непал та Іспанія, а також представники ІТ фірм м. Львова SoftServe та Uniservice.

«Дуже приємно бачити, що Ваш заклад стрімко розвивається та іде в ногу з часом. Відкриття такого напрямку як кібербезпека є надзвичайно актуальним, саме фахівці кібербезпеки вкрай важливі як у роботі маленької ІТ компанії, так й у роботі цілої держави, всього світу. Дуже добре, що у ЛДУБЖД зараз готують саме таких фахівців, я впевнена ваші студенти згодом знайдуть дуже хорошу роботу, як вУкраїні, так і за її межами. Також приємно, що такі конференції порушують актуальні питання та проблеми сьогодення», - зазначила в інтерв`ю начальниця управління інформаційних технологій Львівської міської ради Марта Романяк.

На конференції розглядаються питання управління інформаційною безпекою, інформаційної безпеки комп’ютерних мереж, технічного захисту інформації та інформаційної безпеки банківських структур. Протягом конференції планується заслухати та обговорити 35 різних доповідей учасників.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.