https://www.high-endrolex.com/10 Участь співробітників кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища у Міжнародній конференції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.09.2018
НУЦЗУ

Участь співробітників кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища у Міжнародній конференції

10-14 вересня 2018 року співробітники кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища Національного університету цивільного захисту України взяли участь з доповідями про останній наукові здобутки у ІІІ міжнародній конференції «Intelligent Energy and Power Systems». Конференцію було організовано Національним технічним університетом «Харківський політехнічний інститут» під егідою Міжнародної асоціації спеціалістів у галузі техніки «Institute of Electrical and Electronics Engineers – IEEE».

 

Метою конференції було зібрати разом дослідників провідних університетів та промислових підприємств України та інших держав у галузі енергетики, електроніки, інтелектуального управління та енергозбереження. Фахівці з Германії, Словакії, Молдови, Литви та інших країн завітали до Харкова з метою представити свої новітні наукові здобутки.

На початку конференції з вітальним словом звернувся до учасників конференції Голова оргкомітету, ректор НТУ «ХПІ» д.т.н., професор Сокол Є.І. Під час засідань конференції співробітники кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища НУЦЗ України представили свої наукові доробки.

 

Доцент кафедри Кондратенко О.М. виступив з доповіддю з теми «Criteria based assessment of the level of ecological safety of exploitation of electric generating power plant that consumes biofuels» за результатами спільного дослідження Національного університету цивільного захисту України та Бердянського державного педагогічного університету, присвяченого розв'язанню актуальної проблеми переведення дизельних двигунів на споживання чистого біодизельного палива. До складу авторського колективу роботи ввійшли також доценти кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища Міщенко І.В., Чернобай Г.О. та викладач кафедри Деркач Ю.Ф.

  

Доцент кафедри Колосков В.Ю. представив на конференції відразу дві доповіді «Investigation of the energy consumption on performance of handling operations taking into account parameters of the grasping system» та «Analysis of frontal resistance force influence during manipulation of dimensional objects», авторський колектив яких склали фахівці Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, Словацького технологічного університету (м. Братислава), Національного університету цивільного захисту України та Сумського державного університету. Результати викладених досліджень було присвячено розв'язанню проблеми підвищення енергоефективності та, відповідно, рівня екологічної безпеки машинобудівного виробництва. 

Усі співробітники отримали сертифікати учасників конференції. А за результатами доповідей матеріали досліджень було рекомендовано до публікації у системі IEEE Xplore Digital Library з можливістю включення у майбутньому до міжнародної науково-метричної бази SCOPUS.

 

Кафедра прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10