https://www.high-endrolex.com/10 Співробітники НУЦЗУ взяли участь у міжнародній науковій конференції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.09.2018
НУЦЗУ

Співробітники НУЦЗУ взяли участь у міжнародній науковій конференції

Доцент кафедри пожежної профілактики в населених пунктах Петухова Олена та старший викладач кафедри пожежної та рятувальної підготовки Щербак Сергій взяли участь у роботі ХVІІ міжнародної наукової конференції «Удосконалення процесів та обладнання харчових та хімічних виробництв», що тривала 3-8 вересня 2018 року на базі Одеської Національної академії харчових технологій.
На пленарному засіданні, з якого розпочалась конференція, виступив ректор Академії доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, член-кореспондент НААН України Єгоров Богдан Вікторович, який доповів про проблеми вдосконалення процесів та обладнання харчових та хімічних виробництв в Україні та світі та про напрями їх розв'язання науковцями академії.
 
http://edu-mns.org.ua/img/news/7960/1.jpg
 
 
Далі робота конференції тривала у чотирьох секціях, в яких обговорювались питання різних наукових напрямів.
Питанням захисту від пожеж харчових виробництв була приділена особлива увага в рамках роботи секції 1 «Теоретичні та експериментальні дослідження гідродинамічних, теплових і масообмінних процесів», де доповідь Петухової О. та Щербака С. на тему «Дослідження гідравлічних характеристик елементів захисту харчових виробництв» викликала інтерес та жваву дискусію.

http://edu-mns.org.ua/img/news/7960/3.jpg

http://edu-mns.org.ua/img/news/7960/2.jpg

Матеріали конференції опубліковані в тезах конференції, а статті - в науковому журналі «Наукові праці» том 82, випуск 1.

http://edu-mns.org.ua/img/news/7960/5.jpg

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10