https://www.high-endrolex.com/10 На базі Університету представники Державної інспекції праці Литви обговорили з інспекторами праці Львівщини шляхи подолання незадекларованої праці | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.09.2018
ЛДУ БЖД

На базі Університету представники Державної інспекції праці Литви обговорили з інспекторами праці Львівщини шляхи подолання незадекларованої праці

До Львівського державного університету безпеки життєдіяльності завітав Голова Державної служби України з питань праці Роман Чернега,  Головний державний інспектор з питань праці Йонас Гріціус, його заступник Даліус  Чепонас, начальник ГУ Держпраці у Львівській області Ольга Вільхова, інспектори праці ГУ Держпраці у Львівській області та органи місцевого самоврядування, аби взяти участь у круглому столі.
 Після офіційної зустрічі із виконувачем обов’язків ректора університету професором Мирославом Ковалем гості обговорили досвід Литовської Республіки по інструментах і механізмах подолання незадекларованої праці. Було обговорено питання Державної служби України з питань праці та налагодження взаємодії з іншими органами державної влади, а також практичну допомогу, яка  надається під час проведення інспекційних відвідувань. 
«Нелегальна зайнятість - це соціальне лихо, оскільки працівник позбавлений усяких гарантій. Тому усі державні структури повинні об’єднатися у боротьбі з нелегальною працею», - сказав очільник інспекції  праці Литви.
Водночас він звернувся і до інспекторів праці: «Ми раді, що ваша служба йде правильним шляхом. Слід пишатися тим, що ви інспектори праці, оскільки ви захищаєте права людей », - резюмував Йонас  Гріціус.

Після завершення круглого столу гості оглянули матеріально-технічну базу навчального закладу, ознайомилися з навчальним процесом та відвідали музей Університету.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10