RSS

Новини навчальних закладів

27.08.2018
ЛДУ БЖД

Привітання в.о. ректора Університету Мирослава Коваля з нагоди національного свята нашої державності – Дня Незалежності України!

Дорогі друзі!
Прийміть найсердечніше вітання і побажання: Народ України святкує уже 27 річницю відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків - бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній українській землі.
Ще з часів Київської Русі українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї, не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. Історичні умови складалися так, що на наших землях постійно панували інші народи-сусіди. Та попри все, наші співвітчизники віками боролися за свою свободу і лише нинішнє покоління - наші сучасники, у 1991 році вибороли Незалежність.
 Безумовно, ця визначна дата навічно увійшла в історію молодої держави. Акт проголошення Незалежності започаткував нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпив його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання та культурного піднесення.
Нині уже ніхто не сумнівається у тому, що український народ в змозі поліпшити життя у власній Батьківщині. Впевнений, що день прийдешній принесе нам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до розбудови нашої держави!
Наблизити цей день ми зможемо разом своєю самовідданою та плідною  працею на благо рідної Вітчизни, тоді  проникнемося гордістю за нашу неньку – Україну, почуття патріотизму, порозуміння та згуртованість об’єднає не лише державних мужів, а й увесь народ нашої держави.
Від щирого серця зичу землякам та колегам здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах.  І  нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України - надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.
Хай святиться ім’я твоє вічно, Україно - колиско моя!
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.