RSS

Новини навчальних закладів

15.08.2018

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності розпочався табірний збір 2018 року

 

15 серпня, з самого ранку, до Львівського державного університету безпеки життєдіяльності з усіх куточків України прибули молоді юнаки та дівчата для проходження Табірного збору 2018 року.

 

Цьогоріч, поповнюючи славні ряди Державної служби з надзвичайних ситуацій, поріг  навчального закладу переступили 168 абітурієнтів, з них - 29 дівчат.  У строю першокурсників є випускники ліцеїв та продовжувачі династій Рятувальників. «Змалку, дивлячись як батько одягає форму, я знав яким шляхом піду по житті – допомагати людям. Я пишаюсь тим, що маю змогу продовжувати справу свого тата у цьому навчальному закладі», - одягаючи погони курсанта, розповідає продовжувач династії рятувальників Володимир Мазур з  Хмельницької області.

 

 Протягом двох тижнів Табірного збору першокурсникам будуть допомагати адаптуватися до нових умов наставники-офіцери, які повсякчас будуть підтримувати та навчатимуть основам найгуманнішої професії у світі - Рятувальник. Увесь процес навчання та життєдіяльності першокурсників відбуватиметься під пильним контролем медичного персоналу та працівників сектору психологічного забезпечення Університету. Вони спільно із групою старшокурсників-психологів, вивчатимуть морально-психологічний клімат у колективі, проводитимуть тестування, бесіди та здійснюватимуть заходи психологічного супроводу.

 

Ми віримо шо нове поповнення Університету виправдає надії і своїх батьків, і наставників-педагогів, які протягом кількох років будуть їх навчати та підтримувати.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.