https://www.high-endrolex.com/10 В університеті стартувала вступна кампанія 2018 року | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.07.2018
ЛДУ БЖД

В університеті стартувала вступна кампанія 2018 року

З усіх куточків України до навчального закладу завітала абітурієнти, котрі обрали благородну професію – рятувальник, аби подати документ на навчання у Львівському державному університету безпеки життєдіяльності.  В Університеті кандидати на навчання за державним замовленням проходять остаточний медичний огляд з обов’язковим психофізіологічним дослідженням та вступний іспит з фізичної підготовки.

Навчальний заклад здійснює підготовку фахівців рівня вищої освіти  - бакалавр, денної та заочної форми навчання, за такими спеціальностями: пожежна безпека, цивільна безпека, соціальна робота, філологія, психологія, менеджмент, екологія,комп’ютерні науки, кібербезпека і транспортні технології.

Рівня вищої освіти – магістр, за такими спеціальностями:  пожежна безпека, цивільна безпека, філологія, психологія, менеджмент, екологія, комп’ютерні науки, кібербезпека, соціальна робота, , транспортні технології.

 

 

 

Телефони приймальної комісії:
(032)233-14-77

Адреса: м.Львів, вул. Клепарівська 35

https://ldubgd.edu.ua/

 

 

 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10