https://www.high-endrolex.com/10 Заходи з нагоди Дня науки України в НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.05.2018
НУЦЗУ

Заходи з нагоди Дня науки України в НУЦЗУ

16 травня 2018 року в Національному університеті цивільного захисту України відбулася виставка наукових здобутків співробітників університету в рамках Всеукраїнського фестивалю науки, приуроченого професійному святу науковців – Дню науки України.
Згідно з наказом ректора університету № 14 від 05.02.2018 «Про проведення заходів, приурочених до Дня науки» в університеті проводяться конкурси «Кращий виставковий науковий експонат» та «Краща монографія». За підсумками минулого року на конкурси було представлено 15 виставкових наукових експонатів та 11 монографій, розроблених співробітниками нашого університету. Відвідувачі виставки виявили не абиякий інтерес до кожної з представленої наукової розробки.
Конкурсна комісія під головуванням проректора з наукової роботи полковника служби цивільного захисту Володимира Андронова ретельно розглянула представлені виставкові наукові експонати та монографії.
Триває обговорення та визначення переможців конкурсів!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Відділ організації науково-дослідної роботи
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10