RSS

Новини навчальних закладів

16.05.2018
НУЦЗУ

«Вісник Національного університету цивільного захисту України. Серія: Державне управління» включено до ResearchBib

15 травня 2018 р. ResearchBib включив до своєї бази даних фаховий збірник наукових праць «Вісник Національного університету цивільного захисту України. Серія: Державне управління». Це ще один із напрямків розвитку університетського видання.
ResearchBib є міжнародною мультидисциплінарною базою даних наукових журналів, яка знаходиться в Японії. Дана база забезпечує розвиток наукових спільнот в усьому світі, а також поширення академічних зв’язків і результатів наукових досліджень. Тому вона має відкритий доступ, здійснює індексування опублікованих результатів проведених наукових досліджень (статей) і журналів (видавців). З цією метою ResearchBib надає послуги із створення архівів статей, календаря наукових подій для вчених та ін.
Наразі в ResearchBib архіви своїх номерів розмістило більше 400 тис. наукових журналів. Навчально-науково-виробничий центр НУЦЗУ долучився до ініціативи «Share Your Research, Maximize Your Social Impacts», і надав до зазначеної бази метадані всіх статей, що розміщені у Віснику з моменту його заснування. У них висвітлено важливі питання антикризового й екологічного менеджменту, економіки, системи безпеки та сфери цивільного захисту. Більш детальну інформацію Ви можете отримати на офіційному веб-сайті ResearchBib.



Навчально-науково-виробничий центр

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.