https://www.high-endrolex.com/10 Делегація науковців НУЦЗУ перебуває з офіційним візитом у Балтійській відкритій академії (м. Рига, Латвія) | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.04.2018
НУЦЗУ

Делегація науковців НУЦЗУ перебуває з офіційним візитом у Балтійській відкритій академії (м. Рига, Латвія)

23-25 квітня триватиме офіційний візит до Балтійської відкритої академії (м. Рига, Латвія) делегації Національного університету цивільного захисту України, у складі проректора з навчальної та методичної роботи, кандидата психологічних наук, професора, заслуженого працівника освіти України Олега Назарова і начальника навчально-науково-виробничого центру університету, доктора наук з державного управління, професора, заслуженого працівника освіти України Світлани Домбровської. Наразі українські наковці провели переговори з проректором з міжнародних відносин цієї академії Інтою Букою та директором програми «Управління туристичним і готельним бізнесом» Мариною Гунар. Під час зустрічі представники університету та Балтійської відкритої академії визначили напрями розвитку міжнародного співробітництва між вищими навчальними закладами. При цьому найбільш цікавим напрямом стало обговорення можливості відкриття програми «Два дипломи» за спеціальністю «Туризм» і «Психологія». Крім того, учасники комунікативного заходу окреслили перспективи участі ВНЗ у спільних наукових проектах. Вони передбачають використання міжнародного стажування, проведення й участь у міжнародних науково-практичних конференціях, симпозіумах тощо.
Наразі у Балтійській відкритій академії триває також стажування наукових співробітників Національного університету цивільного захисту України – проректора Олега Назарова, начальника навчально-науково-виробничого центру Світлани Домбровської, начальника наукового відділу з проблем управління у сфері цивільного захисту Володимира Мороза та старшого наукового співробітника наукового відділу проблем державної безпеки Світлани Мороз. Тематика стажування «Теорія і практика забезпечення якості вищої освіти: педагогіка, психологія й управління» включає зустріч українських науковців із університетською спільнотою Балтійської відкритої академії та проведення у ній відкритих занять з метою обміну практичним досвідом у сфері публічного управління науково-освітнім забезпеченням підготовки конкурентоспроможних фахівців у сфері цивільного захисту.
Крім того, представники університету зустрілися із головою Сенату Станіславом Анатолійовичем Букою. Він висловив зацікавленість у підтримці та розвитку міжнародної співпраці педагогічної громадськості й державних освітніх закладів і установ, зокрема між Сенатом і Національним університетом цивільного захисту України. 

Навчально-науково-виробничий центр, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10