https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ стартувала міжнародна науково-практична інтернет- конференція «Державне управління у сфері цивільного захисту: наука, освіта, практика» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.04.2018
НУЦЗУ

В НУЦЗУ стартувала міжнародна науково-практична інтернет- конференція «Державне управління у сфері цивільного захисту: наука, освіта, практика»

19 квітня 2018 року в Національному університеті цивільного захисту України розпочала свою роботу Міжнародна науково-практична інтернет конференція «Державне управління у сфері цивільного захисту: наука, освіта, практика», яка проводиться сумісно з Чорноморським національним університетом імені Петра Могили, Дніпропетровським університетом митної справи та фінансів, Поморською Академією (м. Слупцьк, р. Польща), Міжнародним центром з оборони та безпеки, (Таллін, Естонія), Вищою Школою Управління Безпекою (Кошице, Словаччина), Новим Болгарським Університетом (Софія, Болгарія).
Свої наукові розробки представили 203 науковці як з України, так і з вказаних навчальних закладів-партнерів, а також Гданського університету, з яким Навчально-науково-виробничий центр НУЦЗУ працює за програмою академічної мобільності Ерасмус +.
Ознайомитись зі збіірником тез конференції та програмою проведення можно за електронними посиланнями : http://www.nuczu.edu.ua/img/articles/1467/Tezy-2018.pdf, та ї: http://www.nuczu.edu.ua/img/articles/1467/Program-2018.pdf
Бажаємо всім успіхів на теренах науки.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10