https://www.high-endrolex.com/10 Конкурс-захист студентських наукових робіт з галузі «Нафтова та газова промисловість» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.04.2018
НУЦЗУ

Конкурс-захист студентських наукових робіт з галузі «Нафтова та газова промисловість»

З 27 по 30 березня 2018 року в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбулася науково-практична конференція, у ході якої також було підбито підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі «Нафтова та газова промисловість».

Курсант 5-го курсу факультету пожежної безпеки НУЦЗУ Кулик Е.Р. (науковий керівник - заступник начальника кафедри пожежної профілактики в населених пунктах полковник служби цивільного захисту Луценко Ю.В.) переміг у номінації «Нафтогазова інженерія» і був нагороджений Дипломом І ступеня.

У номінації «Енергоефективність, вимірювальні та інформаційні технології в нафтогазовій промисловості» був відзначений Дипломом ІІІ ступеня курсант 5-го курсу факультету пожежної безпеки Ложечник М.В. (науковий керівник - доцент кафедри пожежної профілактики в населених пунктах Курська Т.М.).

При підбитті підсумків конференції проректор з наукової роботи Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу доктор технічних наук, професор Чудик І.І. відмітив високу якість робіт, поданих на конкурс від Національного університету цивільного захисту, та належну підготовку конкурсантів.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10