https://www.high-endrolex.com/10 Плідна співпраця | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.02.2018
НУЦЗУ

Плідна співпраця

Днями науково-педагогічні працівники кафедри автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій і керівництво факультету пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України зустрілись із представниками фірми “Universal Automated Systems”.

Гостями університету стали директор фірми “Universal Automated Systems” Фадєєв В.Б та топ-менеджер цієї компанії. На зустрічі було обговорено питання можливого працевлаштування випускників університету на чисельних підприємствах цього об’єднання. Для забезпечення якісної підготовки майбутніх співробітників фірма запропонувала поповнити матеріальну базу кафедри сучасними зразками автоматичних систем безпеки. Керівництво підприємства запропонувало організувати проведення виробничої практики та стажування студентів на своїй базі. Також було досягнуто домовленість про проведення зустрічі студентів факультету пожежної безпеки з керівництвом підприємства у березні.

UA-SYSTEMS - мультиструктурна розподілена кампанія, що працює на території всієї України та за її межами. Вона представляє організаційну систему, утворену різними підрозділами, які працюють у режимі "гарячої компенсації" та забезпечують стабільне управління і виконання завдань.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10