https://www.high-endrolex.com/10 В інституті розпочала роботу фотовиставка | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.03.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

В інституті розпочала роботу фотовиставка

У рамках тижня доброти, який започаткований в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України, на третьому поверсі адміністративного навчального корпусу інституту розпочала роботу фотовиставка, яка приурочена до Всесвітнього дня онкохворої дитини. Автором цих унікальних робіт є відомий черкаський фотограф Ігор Єфімов.
Організатори заходу – директор благодійного фонду «Подаруй дитині світ» Світлана Федорова та засновник фонду Олена Харенко – своєю головною метою вважали донести оточуючим, що ці дітки також радіють і переживають, але їм потрібна допомога!
Присутній на відкритті виставки заступник начальника інституту з персоналу полковник с. ц. з. Сергій Сотник зазначив : «Тема хворих дітей - це важка тематика для суспільства. Ми не повинні лишатися осторонь їхньої біди, біди їхніх родин, адже сьогодні це наше спільне горе, бо чужих дітей не існує.»
А ідейна натхненниця появи цих робіт у ЧІПБ професор кафедри гуманітарних наук та іноземних мов Тетяна Чубіна додає: «…Є те, що ми відчуваємо, те чим ми живемо. І правильних слів тут не існує. Важливо у будь-якій ситуації лишатися небайдужими, допомагати іншим».




Сектор зв’язків зі ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10