https://www.high-endrolex.com/10 Підведено підсумки олімпіади з дисципліни «Організація служби і підготовки» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.04.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Підведено підсумки олімпіади з дисципліни «Організація служби і підготовки»

7 квітня кафедрою пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України була проведена олімпіада з навчальної дисципліни «Організація служби і підготовки». В олімпіаді взяли участь 24 курсанти 4-го курсу факультетів оперативно-рятувальних сил та пожежної безпеки. Олімпіада проходила у два етапи. Перший – теоретичний, на якому перевіряли знання учасників із принципів організації та несення служби у відповідності до вимог керівних документів Оперативно-рятувальної служи цивільного захисту. У другому етапі змагалися 10 курсантів, які показали найкращі результати у попередньому випробуванні. На цьому етапі майбутні рятувальники виконували практичне завдання.
Після підведення підсумків комісія у складі полковників с. ц. з. Ігоря Маладики і Станіслава Щіпця та підполковника с. ц. з. Нелі Кибальної визначила переможців цього заходу. Ними стали курсанти 42-го навчального взводу Євгеній Мельник (перше місце) та Денис Протасов (друге місце). Третє місце виборов курсант 44-го навчального взводу Павло Бейбудов.
Вітаємо переможців та бажаємо їм подальших успіхів!

 



Кафедра пожежної тактики та
аварійно-рятувальних робіт,
сектор зв’язків зі ЗМІ та
роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10