https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ відбулася зустріч керівництва Управління ДСНС України у Сумській області з курсантами навчального закладу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.02.2016
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбулася зустріч керівництва Управління ДСНС України у Сумській області з курсантами навчального закладу

25 лютого в Національному університеті цивільного захисту України відбулася зустріч керівництва Управління ДСНС України у Сумській області – заступника начальника Управління ДСНС України у Сумській області підполковника служби цивільного захисту Сергія Безносохіна та начальника відділу персоналу У ДСНС України у Сумській області майора служби цивільного захисту Віталія Пилипенка, а також начальника відділу персоналу Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України (м. Ромни Сумської області) Михайла Бондаренка та начальника відділення спеціальних робіт Центру рятувальних робіт підвищеного ризику Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України (м. Ромни Сумської області) майора служби цивільного захисту Дмитра Лєскова з курсантами із Сумської області, які навчаються в університеті. Захід відбувся відповідно до затвердженого Головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій графіка виїзду керівного складу Головних управлінь (Управлінь) в областях до вищих навчальних закладів ДСНС України з метою участі керівного складу базових гарнізонів у навчально-виховному процесі.
На сьогодні з Сумської області в Національному університеті цивільного захисту України навчається понад 70 курсантів.
Під час зустрічі обговорювались питання щодо подальшого проходження служби курсантами в підрозділах Управління ДСНС України у Сумській області. Керівництво У ДСНС України у Сумській області мало можливість ознайомитись зі станом успішності вихованців університету, вислухати побажання щодо їх подальшого місця служби, а також запевнити, що всі випускники навчального закладу, які направлялись із Сумської області на навчання, стовідсотково будуть працевлаштовані. Під час свого візиту сумчани ознайомились із умовами навчання і проживання вихованців навчального закладу, його матеріально-технічною базою, відвідали музей.
Як зазначив проректор з персоналу університету полковник служби цивільного захисту Вадим Попов, такі зустрічі є плідними та ефективними.


Вікторія Коленко, НУЦЗУ, фото - Ігоря Котова

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10