https://www.high-endrolex.com/10 Третій день роботи XIV Міжнародного виставкового форуму «Технології захисту/ПожТех – 2015» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.09.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Третій день роботи XIV Міжнародного виставкового форуму «Технології захисту/ПожТех – 2015»

24 вересня пройшов третій день роботи XIV Міжнародного виставкового форуму «Технології захисту/ ПожТех – 2015». Нові відвідувачі форуму ознайомилися із виставкою, тематика якої стосується організації аварійно-рятувальних робіт та протипожежного захисту.
У четвер в рамках форуму відбулися два круглі столи («Дослідження пожеж. Сучасний стан та перспективи розвитку», «Проблеми технічного регулювання в системі Державної служби України з надзвичайних ситуацій») та навчальний тренінг «Професійна взаємодія рятувальників із журналістами в екстремальних умовах». Також Департаментом державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту було організовано та проведено два семінари-наради: перший із керівниками служб пожежної безпеки та відповідальними за пожежну безпеку міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, підприємств, установ і організацій, другий із керівниками підприємств, які здійснюють господарську діяльність у сфері впровадження автоматизованих систем раннього виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій та оповіщення населення.
Представники ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України також є активними учасниками форуму і беруть участь у роботі круглих столів, тренінгу, семінарах-нарадах, виставках.

                                                                                                                                                ВНДР,

                                                                         сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10