https://www.high-endrolex.com/10 Слухачі магістратури управління НУЦЗУ звітували щодо проходження навчальної практики | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.09.2014
НУЦЗУ

Слухачі магістратури управління НУЦЗУ звітували щодо проходження навчальної практики

5 вересня викладачі кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту Національного університету цивільного захисту України приймали у слухачів магістратури управління звіти щодо проходження навчальної практики.
Очолив комісію с прийняття звітів з навчальної практики начальник кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту Національного університету цивільного захисту України полковник служби цивільного захисту Олександр Соболь. Професор кафедри Микола Кулєшов, в свою чергу відзначив, що для слухачів магістратури управління навчальна практика є важливим етапом навчання в університеті, а програма практики сприяє формуванню професійних навичок у сфері цивільного захисту і пожежної безпеки, а також поглибленню знань отриманих в навчальному закладі.
На думку слухачів магістратури, навчальна практика є корисним джерелом здобуття емпіричних навичок, отримати які можна лише під час виконання завдань чи доручень в підрозділах ДСНС. Також практика надає можливість проявити власні здібності та зарекомендувати себе з кращого боку, розширити професійне коло новими знайомствами і отримати омріяні посади в Державній служби з надзвичайних ситуацій.

Валерія Лютенко, слухач магістратури управління НУЦЗУ, Вікторія Коленко – прес-служба НУЦЗУ, фото – Максима Сокольцова, слухача магістратури управління НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10