https://www.high-endrolex.com/10 Першокурсники соціально-психологічного факультету візьмуть участь у медіа-проекті «Я урочисто клянусь…» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.09.2014
НУЦЗУ

Першокурсники соціально-психологічного факультету візьмуть участь у медіа-проекті «Я урочисто клянусь…»

Про це стало відомо під час сьогоднішньої зустрічі працівників прес-служби університету з керівництвом соціально-психологічного факультету, першокурсниками-психологами та їх командирами.
 Напередодні дня прийняття Присяги курсанти-першокурсники соціально-психологічного факультету НУЦЗУ поділяться з громадою і представниками ЗМІ про те, що ж для них значить Присяга  працівника служби цивільного захисту.  На Інтернет-сайтах, під час інтерв’ю телеканалам та друкованим виданням майбутні екстремальні психологи поділяться  своїми думками щодо значимості ритуалу прийняття Присяги, Клятви вірності українському народові.
13-го вересня на Меморіальному комплексі Слави курсанти-першокурсники дадуть клятву вірності українському народові. 186 курсантів, а серед них 11 першокурсників соціально-психологічного факультету, урочисто приймуть обітницю вірності своїй Батьківщині.
 
 
 
 
 
 
 
Прес-служба НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10