https://www.high-endrolex.com/10 Представники інституту взяли участь у Меморіалі з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних-героїв Чорнобиля | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.06.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Представники інституту взяли участь у Меморіалі з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних-героїв Чорнобиля

З 29 по 30 травня у м. Чернігів на території спортивно-оздоровчого комплексу Управління ДСНС у Чернігівській області проходив 27-й Меморіал з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних-героїв Чорнобиля. У змаганнях взяли участь збірні команди кращих спортсменів-рятувальників з 8-ми областей України та Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України. З вітальним словом до учасників змагань звернувся Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій полковник с.ц.з. Сергій Бочковський.
Спортивна боротьба точилася у п’яти видах спорту: підйомі штурмовою драбиною у вікно четвертого поверху, де курсант 3-го курсу факультету пожежної безпеки Арсен Іпієв став бронзовим призером, подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, двоборстві, пожежній естафеті та бойовому розгортанні. У загальному заліку команда інституту зайняла 5 місце.
Всі учасники змагань, які вибороли призові місця, отримали медалі та цінні подарунки.

 



 

Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю,
за матеріалами сайту www.cn.mns.gov.ua

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10