https://www.high-endrolex.com/10 Наступне покоління спеціалістів у сфері охорони праці | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.05.2014
НУЦЗУ

Наступне покоління спеціалістів у сфері охорони праці

21–22 травня на кафедрі охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України відбувся захист дипломних робіт на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» за напрямом підготовки «Охорона праці (за галузями)».
Слухачі групи заочного навчання за квалфікаційно-освітнім рівнем "спеціаліст" набору 2013 року показали достатньо високий рівень знань. Цьому передувала кропітка, трудомістка діяльність науково-педагогічних працівників кафедри, що координували підготовку дипломних робіт.

Голова Державної екзаменаційної комісії, начальник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Харківській області – Валерій Предко, відмітив високий рівень володіння теоретичним матеріалом слухачів та вміння його застосовувати при розробці відповідних практичних заходів щодо захисту від найбільш несприятливих виробничих факторів та удосконалення системи управління охороною праці на різного роду підприємствах.

Колектив кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки вітає слухачів групи ЗСОП-13 із захистом дипломних робіт та бажає суттєвих професійних досягнень !!!

Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10