https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ підбито підсумки науково-дослідної діяльності протягом 2013 року | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.02.2014
НУЦЗУ

В НУЦЗУ підбито підсумки науково-дослідної діяльності протягом 2013 року

Науковий процес в Національному університеті цивільного захисту України, як і в кожному вищому навчальному закладі зокрема, – неодмінна першочергова складова його життєдіяльності.
6 лютого відбулося засідання вченої ради Національного університету цивільного захисту України за результатами науково-дослідної діяльності університету в 2013 році.

Проректор з наукової роботи навчального закладу полковник служби цивільного захисту Андронов Володимир Анатолійович підбив підсумки виконання університетом наукових рейтингових показників діяльності, регламентованих Міністерством освіти і науки України до вищих навчальних закладів, та виділив їх слабкі та сильні сторони.
Про ефективність та актуальність науково-дослідного життя навчального закладу свідчать численні проведені науково-практичні конференції міжнародного, всеукраїнського рівнів, укладені угоди про співробітництво між спорідненими вищими навчальними закладами Росії, Білорусі, Казахстану, Польщі, Болгарії, Німеччини, участь науково-педагогічних працівників, курсантів та студентів у наукових форумах різних рівнів, плідні результати наукових досліджень працівників навчального закладу, отримані патенти на винаходи тощо.
Підсумовуючи, ректор окреслив основні задачі, які стоять перед університетом у 2014 році, висловив пропозицію стан науково-дослідної діяльності університету в 2013 році вважати задовільним, що була підтримана членами вченої ради університету, а також зазначив, що у 2014 році до наукових рейтингових показників діяльності НУЦЗУ увійдуть звітні результати Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля. 
Євген Рибка, НДЦ, прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10