https://www.high-endrolex.com/10 У НУЦЗУ стартував I етап Всеукраїнської студентської олімпіади у 2013/2014 навчальному році | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.02.2014
НУЦЗУ

У НУЦЗУ стартував I етап Всеукраїнської студентської олімпіади у 2013/2014 навчальному році

Як повідомлялось раніше, Всеукраїнська студентська олімпіада проводиться відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 23.12.2013 р. № 1820 "Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2013/2014 навчальному році" та з метою подальшого підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання.
Так, з 1 лютого в Національному університеті цивільного захисту України стартував І етап Всеукраїнської студентської олімпіади у 2013/2014 навчальному році. У навчальному закладі він триватиме до 26 лютого. Очолить роботу організаційного комітету I етапу Всеукраїнської
студентської олімпіади у 2013/2014 навчальному році в університеті перший проректор з навчальної та методичної роботи полковник служби цивільного захисту Олег Назаров.
Так, в НУЦЗУ протягом лютого пройдуть олімпіади з цивільного захисту, української, англійської та німецької мови, електротехніки, інформатики, історії України, математики та фізики, хімії, психології, екології, гідравліки та прикладної механіки, організації і технології проведення пошуково-рятувальних робіт.
Як зазначив начальник науково-методичного відділу університету – заступник голови організаційного комітету I етапу Всеукраїнської
студентської олімпіади у 2013/2014 навчальному році в університеті полковник служби цивільного захисту Андрій Морозов, до 26 лютого буде визначено переможців I етапу заходу в університеті та надіслано до відповідних базових вищих навчальних закладів анкети учасників II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади.
2 квітня відбудеться урочисте відкриття олімпіади, того ж і наступного дня триватиме тестовий контроль знань учасників заходу. 3 квітня пройде нагородження переможців. Для учасників олімпіади буде організовано екскурсії щодо ознайомлення з історико-культурною спадщиною Харківщини та заходи пізнавального характеру.
До 14 квітня будуть подані звіти про підсумки проведення олімпіади до Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України.
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ



 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10