RSS

Новини навчальних закладів

24.08.2013
НУЦЗУ

Право представляти НУЦЗУ на урочистостях з нагоди Дня Державного Прапора України отримали кращі вихованці навчального закладу

23 серпня у Харкові у трикутному сквері на проспекті Правди відбулися урочистості, присвячені Дню Державного Прапора України. У заході взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, а також керівники силових структур і вищих навчальних закладів, представники органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадськості та молоді.
Звертаючись до присутніх, губернатор області Михайло Добкін зазначив: «Державний Прапор України є одним із найважливіших атрибутів нашої державності. Завдяки тому, що Україна є членом ООН, видатні спортсмени нашої держави неодноразово на різних змаганнях давали можливість піднімати наш прапор на честь своїх перемог, завдяки тому, що Україна сьогодні обрала шлях інтеграції до Європейського Союзу, наш прапор знають на всій планеті. Для кожного серця Державний Прапор є тим символом, за яким люди готові йти не тільки на трудові, а й, якщо доведеться, – і на військові подвиги. Я переконаний: буде змінюватися наша країна, відроджуватися наші міста, змінюватися на краще наше життя – і все це під біколором, що гордо майоріє».
Право представляти Національний університет цивільного захисту України на урочистостях з нагоди Дня Державного Прапора України отримали кращі вихованці навчального закладу. 21 курсант парадного розрахунку показав відмінний стройовий вишкіл на проспекті Правди.

Під час урочистостей рота почесної варти виконала Державний Гімн України. Гімн Харківської області пролунав у виконанні Великого Слобожанського ансамблю пісні і танцю. Урочисту церемонію завершили салют, марш військового духовного оркестру та запальний гопак у виконанні Великого Слобожанського ансамблю.


Прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.