https://www.high-endrolex.com/10 Викладачі АПБ отримали сертифікати АСКОН | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.07.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Викладачі АПБ отримали сертифікати АСКОН

Вперше в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля на підставі домовленостей з компанією АСКОН за ініціативи кафедри будівельних конструкцій факультету пожежно-профілактичної діяльності організовано проведення курсів підвищення кваліфікації «Літня школа - 2013».
Викладачі факультету пожежно-профілактичної роботи пройшли безкоштовне навчання з підготовки проектно-конструкторської документації в системі КОМПАС-Графік. Подібні навчальні курси проводяться в різних містах Росії, Білорусі, України та передбачають вивчення сучасних технологій комп'ютерного моделювання в будівельному та машинобудівному проектуванні.
Протягом 15 років компанія АСКОН реалізує стратегічну програму підтримки освіти, яка направлена на підготовку кваліфікованих спеціалістів в галузі проектування та конструювання, оснащення навчальних закладів сучасним програмним забезпеченням, розвиток культури використання ліцензованих програмних продуктів.
Навчальним закладом придбано ліцензійне програмне забезпечення «Компас 3D 14V» та ключ на десять робочих місць від компанії АСКОН, що дозволить здійснювати якісну підготовку курсантів та студентів з навчальних дисциплін «Інженерна та комп’ютерна графіка», «Прикладна механіка», «Будівлі і споруди та їх поведінка в умовах пожежі», виконувати якісно графічну частину в курсовому та дипломному проектуванні, а також оформлювати іншу службову документацію.
За результати роботи викладачі факультету пожежно-профілактичної роботи отримали сертифікати АСКОН про проходження навчального курсу.


 

Юрій Отрош
Доцент кафедри будівельних конструкцій
ФППД, сектор ЗГ та ЗМІ АПБ,
фото Руслана Мельника

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10