https://www.high-endrolex.com/10 Потужний десант першокурсників НУЦЗУ виїхав до навчально-тренувального полігону для проходження школи майбутніх рятувальників | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.05.2013
НУЦЗУ

Потужний десант першокурсників НУЦЗУ виїхав до навчально-тренувального полігону для проходження школи майбутніх рятувальників

З 13 травня до 26 червня для курсантів-першокурсників Національного університету цивільного захисту України на базі навчально-тренувального полігону, що у селі Фігурівка, організовано табірний збір.
13 травня 155 першокурсників навчального закладу виїхали на навчально-тренувальний полігон для проходження справжньої школи життя для майбутніх рятувальників. Це - 51 курсант факультету пожежної безпеки, 61 - факультету оперативно-рятувальних сил, 9 курсантів соціально-психологічного факультету та 34 факультету цивільного захисту. На них чекають випробування не тільки фізичні: легкоатлетичні кроси, навчальні переходи, чергування у навчальній пожежно-рятувальній частині, відпрацювання навичок рятування людей на воді, гасіння пожеж, ліквідації наслідків будь-яких надзвичайних ситуацій техногенного чи природного характеру, а й моральні.
18 травня відбудеться урочисте відкриття табірних зборів, де будуть присутніми керівництво університету, гості та батьки першокурсників.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Юрія Білоуса

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10