https://www.high-endrolex.com/10 Представник Національного університету цивільного захисту МНС став учасником міжнародного форуму | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.12.2012
НУЦЗУ

Представник Національного університету цивільного захисту МНС став учасником міжнародного форуму

28-30 листопада на базі Федерального державного бюджетного освітнього закладу вищої професіональної освіти «Іванівський інститут державної протипожежної служби Міністерства Російської Федерації у справах цивільного захисту, надзвичайних ситуацій та ліквідації наслідків стихійних лих» пройшла VII міжнародна науково-практична конференція «Пожежна та аварійна безпека». Міжнародний форум зібрав понад 100 фахівців з України, Білорусі, Казахстану, Росії. На конференції порушувались питання моделювання надзвичайної ситуації в умовах техногенної катастрофи, пожежної та аварійної безпеки об’єктів захисту, пожежогасіння, управління безпекою життєдіяльності у соціально-економічних системах тощо. Національний університет цивільного захисту України представив доцент кафедри прикладної механіки Віктор Халипа. Доповідь фахівця з теми «Міцність циліндричних труб протипожежного водопроводу при гідравлічному ударі» була заохочена дипломом і визнана найкращою.
Робота міжнародної конференції тривала у секціях: «Пожежна та аварійна безпека об’єктів захисту», «Пожежогасіння», «Природничі науки та пожежобезпека: проблеми і перспективи досліджень», «Гуманітарні аспекти діяльності ДПС МНС Росії», «Управління безпекою життєдіяльності у соціально-економічних системах».
У перспективі, як зазначив Віктор Халипа, - тісна співпраця та обмін досвідом між науково-педагогічними представниками, курсантами та студентами Національного університету цивільного захисту України та Іванівського інституту ДПС МНС Росії.

 


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10