https://www.high-endrolex.com/10 Українські та польські рятувальники відпрацьовують механізми реагування на надзвичайні ситуації за європейськими стандартами | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.11.2012
НУЦЗУ

Українські та польські рятувальники відпрацьовують механізми реагування на надзвичайні ситуації за європейськими стандартами


12 листопада на базі Національного університету цивільного захисту України відбудеться підсумковий порівняльний семінар за результатами участі у реалізації міжнародного проекту "Ambitious Without Borders (AmBeGran)". Учасниками міжнародного заходу стануть представники Головної школи пожежної служби Республіки Польща, Національного університету цивільного захисту України, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.
Як зазначив помічник ректора з питань міжнародного співробітництва майор служби ЦЗ Денис Лєбєдєв, підсумковий порівняльний семінар узагальнить результати участі з реалізації міжнародного проекту "Ambitious Without Borders (AmBeGran)", де відпрацьовувались механізми реагування за європейськими стандартами на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру шляхом проведення стажувань українських студентів у Головній школі пожежної служби Республіки Польща.
Одноденний семінар порушить питання методології та інноваційних підходів у навчанні курсантів вищих навчальних закладів пожежно-рятувального профілю України та Польщі.
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10