https://www.high-endrolex.com/10 Вища математика – за новітніми освітянськими стандартами | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.06.2012
НУЦЗУ

Вища математика – за новітніми освітянськими стандартами

Віднині у кожного курсанта, студента є своє окреме робоче місце. До кожного столу підведене електричне живлення для забезпечення роботи ноутбуків, якими у найближчому майбутньому планується оснастити кабінет.
Для застосування новітніх методів викладання фундаментальних дисциплін у кабінеті встановлена плазмова панель з діагоналлю 117 см,  яка може бути підключена до комп’ютера викладача. Відтепер математика для слухачів стане менш абстрактною наукою, а багато процесів, що моделюються математичними виразами, можна ”побачити” у вигляді динамічних графіків. Враховуючи, що кабінет знаходиться у зоні покриття Wi-Fi, відкриваються значні можливості у спілкуванні між викладачем та вихованцем.  На кафедрі не відмовились і від перевірених часом наочних стендів. У новому кабінеті їх вісімнадцять,  за змістом  примірники охоплюють усі розділи дисципліни «Вища математика», що відповідає  навчальному плану.
 
 
 
 
 
 
 

 
Валерій Мунтян, канд. техніч. наук,  зав. каф. фізико-математичних дисциплін;
сектор взаємодії з громадськістю та ЗМІ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10