https://www.high-endrolex.com/10 Навчально-наукова лабораторія психогігієни та психопрофілактики НУЦЗУ – перша і єдина в системі ВНЗ МНС України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.06.2012
НУЦЗУ

Навчально-наукова лабораторія психогігієни та психопрофілактики НУЦЗУ – перша і єдина в системі ВНЗ МНС України

6 червня розпочала свою роботу навчально-наукова лабораторія психогігієни та психопрофілактики на кафедрі загальної психології Національного університету цивільного захисту України. На сьогодні унікальна аудиторія є першою і єдиною в системі вищих навчальних закладів МНС України, що дозволяє підняти на якісно новий науково-методичний рівень викладання спеціальних дисциплін у рамках спеціалізації «Екстремальна та кризова психологія», а також проведення наукових досліджень зі спеціальності «Психологія діяльності в особливих умовах».
«Лабораторія є поліфункціональною, - зазначає начальник кафедри полковник служби ЦЗ Ліна Перелигіна. - Тут є можливість за допомогою новітніх технологій і обладнання проводити діагностику фізіологічних станів людини у поєднанні з діагностикою психічних станів та різних сфер особистості. Водночас, лабораторія повністю пристосована для проведення різноманітних тренінгів з використанням кольорового впливу, музикотерапії, психоаромадіагностики і психоароматерапії».
Курсанти і студенти навчального закладу в навчально-науковій лабораторії психогігієни та психопрофілактики мають можливість вимірювати та діагностувати різноманітні фізіологічні, психофізіологічні показники людини у рамках навчальних курсів з психофізіології, анатомії, біології, психогігієни і психопрофілактики, психології здоров’я, проводити дослідження з психодіагностики, загальної та експериментальної психології, спецпрактикуми, а також соціально-психологічні тренінги.
Презентація навчально-наукової лабораторії психогігієни та психопрофілактики відбудеться за участі ЗМІ на початку вересня 2012 року.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10