https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗУ стали активними учасниками проведення Дня цивільної оборони у харківській школі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.04.2012
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ стали активними учасниками проведення Дня цивільної оборони у харківській школі

Стало вже традиційним у Національному університеті цивільного захисту України надавати допомогу середнім загальноосвітнім навчальним закладам Харкова й області при проведенні Дня цивільної оборони.
Так, 3 квітня старший викладач кафедри прикладної психології НУЦЗУ майор служби ЦЗ Максим Хворост спільно з курсантами та студентами соціально-психологічного факультету стали активними учасниками проведення показового Дня цивільної оборони для керівників середніх загальноосвітніх навчальних закладів Дзержинського району м. Харкова. Захід відбувся у ЗОШ № 131. Перед присутніми представниками шкіл та обласного (районного) виконавчого комітету виступила студентка 4-го курсу Тетяна Боровенська з доповіддю про правила поведінки учнів та викладачів у разі захоплення школи терористами. А п’ятикурсник Віталій Попов ознайомив присутніх із нормативно-правовим забезпеченням діяльності закладів освіти з питань цивільного захисту. Також у рамках проведення Дня цивільної оборони представники НУЦЗУ мали можливість більш детальніше розповісти про умови вступу та навчання в університеті.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Віталія Попова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10